Cursusaanbod


Neem een kijkje in ons cursusaanbod en schrijf je online in. 


Zwangerschapscursus

Proficiat met de zwangerschap!

Tijdens een interactieve lessenreeks van drie avonden (19u30 tot 21u30) in een kleine groep van maximaal vijf koppels, word je ondergedompeld in de wondere wereld van arbeid, bevalling, babyvoeding en -verzorging.
Babymassage

Een uurtje ontspannend genieten samen met je baby? Dat kan tijdens onze workshop babymassage.

Lichamelijk contact en liefdevolle aandacht zijn voor pasgeborenen even belangrijk als hun voeding. Tijdens deze cursus leer je enkele basistechnieken en oefeningen waar je thuis mee aan de slag kan.

We sluiten de massage af met een badje en een babbeltje.EHBO voor baby's en kinderen

Wil je graag weten wat je moet doen als je (klein-)kind zich verslikt? Hoe te reageren bij koortsstuipen? Of wil je je reanimatieskills opfrissen?

Deze drie uur durende workshop, ism Child Care Academy, is gericht op iedereen die met baby's en/of kinderen in contact komt. Zowel (toekomstige) ouders, grootouders, kinderverzorgsters, onthaalouders, ... iedereen is welkom!


Praktisch

Inschrijven voor onze cursussen gebeurt via de online bookingstool. Je betaalt het inschrijvingsgeld onmiddellijk bij de boeking, zo ben je zeker van je plaats. De plaatsen zijn beperkt, wacht dus niet te lang om in te schrijven. Is de cursus waarin je ge├»nteresseerd bent volzet, dan kan je je op de wachtlijst plaatsen. Je wordt verwittigd van zodra er een plekje vrijkomt.

Indien je wenst te betalen met de Hecht Haacht Bon (cadeaubon van de gemeente Haacht), neem dan contact op via ellen@dekoala.be 

Locatie: al onze groepscursussen gaan door in onze praktijk te Haacht gelegen op Rijmenamsesteenweg 128. Parkeergelegenheid en ingang via Sint-Adriaanveld (tegenover de begraafplaats)

Let op: je inschrijving is pas definitief na betalen van het inschrijvingsgeld.  Annuleren is enkel mogelijk via mail aan ellen@dekoala.be. Bij annulaties tot 1 week voor de aanvang van de cursus wordt een administratieve kost van 15 euro aangerekend, bij annulaties binnen een kortere termijn kan het inschrijvingsgeld niet terugbetaald worden.

Cursusaanbod

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x