Vroedvrouw Anne

In 1996 studeerde ik af als verpleegkundige, een jaar later behaalde ik mijn diploma van kinderverpleegkundige. Enkele dagen later begon ik te werken op de kraamafdeling van het St-Jozefziekenhuis (nu St-Maarten) in Mechelen, waar ik vooral instond voor de verzorging van de “couveusekindjes” en de kersverse moeders, maar eveneens voor de zwangeren en de patiënten met een gynaecologische ingreep.

Om de zwangeren en kraamvrouwen met een betere kennis van zake te kunnen verzorgen en begeleiden en om ook mijn mannetje in de verloskamer te kunnen staan, begon ik in september 2002 aan de opleiding vroedkunde via de centrale examencommissie. Na twee jaar bloed, zweet en een beetje tranen behaalde ik in september 2004 mijn diploma van vroedvrouw en mocht ik eindelijk ook in de verloskamer aan de slag !

Na de fusie met en de verhuis naar het Dodoensziekenhuis, kon ik maar moeilijk aarden op mijn nieuwe werkplek en besloot mijn loopbaan verder te zetten in het Imeldaziekenhuis te Bonheiden. Daar werk ik nu als vroedvrouw en kinderverpleegkundige voornamelijk op de kraamafdeling en verloskamer, en af en toe op de afdelingen neonatologie en pediatrie.

Na zelf twee keer mama te zijn geworden, met bijhorend geluk en zorgen, en met 20 jaar werkervaring denk ik dat de tijd rijp is om een nieuw hoofdstuk aan mijn loopbaan te breien en hoop jullie thuis met raad en daad te kunnen bijstaan in deze bijzondere periode van jullie leven.

Regio Anne: Bonheiden - Mechelen (en deelgemeenten) - Onze-Lieve-Vrouw-Waver - Sint-Katelijne-Waver

Praktijk in Mechelen - 0499 386 702 - anne@dekoala.be

Privacy
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x