Goed doel

We willen ons graag engageren en ons steentje bijdragen aan een “goed doel”. We zijn er ons, de ene dag al wat meer dan de andere, van bewust hoeveel geluk we mogen beleven en dat dat geluk vaak in een klein hoekje ligt. 

Ieder jaar zoeken we een project uit dat ons nauw aan het vroedvrouwenhart ligt. Per moeder die we volgen doneren we 2 Euro aan dit project en op het einde van het jaar trachten we nog wat extra centjes in het laatje te brengen door de verkoop van zelfgemaakte confituur. Bestellen kan hier.

We nodigen jullie uit om samen met ons dat goede doel te steunen. Uiteraard vrijblijvend! 

Maar wij zijn ervan overtuigd dat kleine zaken, een groot geheel kunnen vormen. 

Het goede doel dat we dit jaar in de kijker willen zetten, is:

Villa Clementina


Villa Clementina is een geïntegreerd en inclusief kinderdagverblijf voor jonge kinderen met én zonder beperking. Dit in een huislijke sfeer en een groene omgeving.

Samen leven en spelen, samen groeien en openbloeien, samen de wereld ontdekken en vooral samen genieten! Wij willen een veilig nest bieden waar elk kind, ongeacht de zorgnoden, ontwikkelingsproblematiek of andere socio-economische-culturele verschillen, alle kansen krijgen om zich te ontplooien. In onze villa heerst een warme, huiselijke sfeer waar een multidisciplinair professioneel team hand in hand werkt met 30 vrijwilligers. Ook sommigen van onze vrijwilligers hebben extra zorgnoden.

www.villaclementina.be


Giften zijn welkom op rekening BE10 0000 0000 0404 van de Koning Boudewijnstichting (Brederodestraat 21, Brussel) met de vermelding: 016/1830/00050. . En, wees gerust, uw gift wordt integraal doorgestort voor onze werking.

Vanaf €40 bezorgt de Koning Boudewijnstichting u dan een fiscaal attest.


Goed doel

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x